Expertise

Advies

Bouw op onze kennis en ervaring. Je kunt als ondernemer per slot van rekening niet overal verstand van hebben.

Op het gebied van BI en analytics bestaat een grote diversiteit aan methoden, technieken en tools die allemaal zo hun eigen kenmerken en voor- en nadelen hebben. Graag helpen wij u met het maken van de juiste keuzes.

In de afgelopen jaren heeft techology op het gebied van BI en Analytics een enorme groei doorgemaakt. Er zijn ook steeds meer alternatieven in de markt. Door dalende prijzen van licenties en opslag en de opkomst van open source oplossingen als Hadoop (opslag en verwerking) en "R" en Python (Analytics) komt geavanceerde BI / Analytics technologie steeds breder beschikbaar. Oplossingen die vroeger voorbehouden waren aan grote kapitaal krachtige organisaties zijn nu eenvoudig , flexibel en goedkoop beschikbaar voor iedere organisatie. Implementatie en beheer is niet langer een obstakel door de beschikbaarheid van oplossingen in de Cloud. 

Doordat er nu zoveel mogelijkheden zijn op dit gebied is het soms niet evident wat de juiste keuzes zijn voor uw organisatie. Deze keuzes zijn wel van groot belang, want een investering in BI is een heel significante investering in uw onderneming. Een investering die inzichten geeft die u als ondernemer kunt gebruiken om efficienter te gaan werken, uw klanten beter te gaan bedienen, betere service te leveren of zelfs hele nieuwe producten of diensten te gaan ontwikkelen. Maar ook een invertering die, mits niet goed voorbereid en begeleid, een risico met zich mee kan brengen. Dus hoe vlieg je dat aan?

Dit alles begint met een juiste visie op de rol van BI en analytics in uw organisatie, nu en in de toekomst. Als we die visie scherp hebben kunnen we een roadmap opstellen en deze vervolgens vertalen in een plan. Ik zou het leuk vinden om samen met u dit plan te maken. Neem contact op ik kom graag samen met u onderzoeken wat wij voor u kunnen betekenen.

Over Insight BI

Contact

Esschestraat 111

5262BC Vught

Tel: 06-51926553

Email: info@Insight-bi.nl