Expertise

Ontwikkeling

Het grootste deel van uw investering in BI en Analytics zal in de bouw van uw analyse en rapportage omgeving gaan zitten. Het is daarom goed om op dit deel van het project alleen de beste ontwikkelaars in te zetten.

De vorm die u kiest voor uw rapportage en analyse oplossing kan erg divers zijn. Dit kan varieren van een simpele lokale datamart voor een specifiek inzicht voor de optimalisatie van een proces, tot een volledig bedrijfsbreed datawarehouse of een big data oplossing in de cloud.

Al deze verschillende oplossingen vergen andere expertise. Insight BI stelt voor ieder project het beste project team samen. Dit kan bestaan uit een of twee rapportage experts tot een vollige BI team met data specialisten en experts op het gebied van de door u geselcteerde BI software.

Wij stellen samen met u de de aanpak van uw project op, stellen prioritetien en gaan vervolgens aan de slag. Dit kan afhankelijk van de situatie en uw wensen op basis van nacalculatie, maar ook op basis van een "fixed price". Insight BI hanteert hierbij scherpe marktconforme tarieven.

Over Insight BI

Contact

Esschestraat 111

5262BC Vught

Tel: 06-51926553

Email: info@Insight-bi.nl