Aangenaam

Laurent Koelink

Ik ben sinds 1995 in verschillende rollen actief in de ICT. Als ontwikkelaar en projectleider, als adviseur / consultant, in (pre)sales en als ondernemer, heb ik in deze periode in een grote diversiteit van bedrijfstakken ervaring opgedaan. Sinds 2000 heb ik mij gespecialiseerd in business intelligence en data management. Het grootste deel van deze periode ben ik als partner en mede-oprichter van Ensior, een gerenomeerd SAP BI consultancy bureau, actief geweest. In 2012 ben ik Insight Business Inltelligence gestart, met als doel om als zelfstandig adviseur, ondernemers en organisaties te adviseren bij hun vraagstukken rondom gebruik van data en hiervoor concrete oplossingen te realiseren. Verdere details over mij vind u op LinkedIn en in mijn CV.

Echte aantoonbare toegevoegde waarde leveren voor het succes van mijn klanten, samen met mijn klanten, is waar mijn passie ligt. Ik sta hierbij een pragmatische agile aanpak voor, die zorgt voor een hoge ROI en de basis vormt voor een lange termijn relatie met al mijn klanten.

Ik doe dit niet altijd alleen, maar doe dit ook samen met betrouwbare partners en experts die ik in de afgelopen jaren heb leren kennen.

Hieronder vind u een greep uit de bedrijven waarvoor ik in het verleden opdrachten heb mogen doen:

Referenties

Over Insight BI

Contact

Esschestraat 111

5262BC Vught

Tel: 06-51926553

Email: info@Insight-bi.nl